VILLE BARA SÄGA DET IGEN (fast på engelska då)


GOTT NYTT ÅR!!!

KÄRA LÄSARE, NU ÄR DET HÄR ÅRET SNART SLUT OCH JAG VILLE BARA ÖNSKA ER ETT GOTT NYTT ÅR! ♥
.
Inledde nyårsafton med att springa omkring i trakterna med min pappa. (annars kallat joggingtur.) Kändes bra, ska ju spela cup nästa vecka så passade väl bra att springa lite. OCH nu är jag dessutom i toppform för att skjuta raketer ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
SKRIVER MER + kaaaanske hinner med att göra ett "mitt 2011" inlägg senare. nån gång. ehehe
i alla fall, GOTT NYTT ÅR.
orkade inte redigera den här faktiskt HAHA jag är sååååååå busig.
(svarar på kommentarer senare :) )

nytt i designen!!!


HEEEEEEEEEEEEEEJ. hoppas alla mår bra, det gör jag! har dock lite ont i min tand eftersom de ändrade en grej på tandställningen igår, men det kan jag leva med hehehehehehehe.
.
SER NI ATT JAG HAR ÄNDRAT LITE SAKER I DESIGNEN?
bland annat headern, och då har jag bilden ovan i bakgrunden. Och den nya profilbilden har Linnéa tagit och jag har redigerat den ;)
.
Snart kommer Lovisa hit och håller mig sällskap. Vi ska nog göra armhävningar, det är så coolt. (fast det säger jag ju förstås bara här, så att ni ska bli imponerade, för det blev ni väl?..)
.
OCH JUSTE, imorgon är det nyårsafton, tänkte att jag säger det så att ni inte glömmer.

OM jag är glad!!!

/ linnea har tagit bilden, jag har redigerat den ;) så ni vet.
.
LÄÄÄÄÄSTE NI???? GISSA OM JAG ÄR GLAD?
jag var i alla fall och bytte snoddar på tandställningen idag, tog orange därav orange text. smart va? eeheheheheheh stolt.
.
hur som helst så har jag precis gjort färdigt en bloggdesign till Tessan! :) kolla in den genom att klicka HÄR. eller varför inte här? ELLER VARFÖR INTE NÅNSTANS PÅ DEN HÄR MENINGEN?
.
ha det fint (även fast ni kanske har storm hemma, precis som jag :/)

SÅHÄÄÄÄR GLAD (+dagens outfeet)

(för den som undrar vad i hela världen en outfeet är, läs det här inlägget: ... asså klicka på "här". NI KAN KLICKA HÄÄÄR OCKSÅ! och ibland, om man är extra modig, trycker folk här också. så ni vet)
.
VET NI VAD JAG HAR GJORT, SOM VAR DEN DÄR HEMLIGHETEN IGÅR???????
Förmodligen listar ni ut det när ni tittar på första bilden. JAG KAN BARA SÄGA ATT JAG ÄR SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD!
.




MEN NU ska jag gå och slita upp kartongen, wooooooooooooooooooooooooooho

handboll ↓♥↓

/de här bilderna tog jag idag när jag var på alagsmatch :)
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! det var ett par dar sen nu, busade (slappade) till mig lite och vilade från bloggen ^^ kändes som jag inte hade nåra bilder, FAST SÅ HADE JAG DET.
dumt va? :D
.
JAJA, jag har haft kul sen jag bloggade senast. massa kul faktiskt. idag var jag med tessan och fotade. gav henne lite tips, hon fick sin kamera i julklapp :)
meeen, nu faller vi in på alldeles för seriösa spår. SÅ, kan ju passa på att säga att imorgon är det tisdag för den som tappat greppet om dagarna såhär på lovet. (det hade jag förut idag. så ni vet) och då har jag en extra basketträning, ytterst nice.
.
EN ANNAN SAK SOM HÄNDER IMORGON är hemlig. så det få ni veta vad det är nån annan gång, hejdå.

GOD JUUUUUUUUUUUL

Är hos kusinerna, skriver från mobilen. MEN man får ju inte glömma att säga GOD JUL till bloggen? (och alla läsare för den delen också såklart!!!!!!)
SÅ GOD JUL!!
(bilder kommer upp nån annan dag, så ni vet)


SCHACK (jag tänker inte säga vem som vann...)

ni måste ändå erkänna att vi har rätt coolt schackbräde? hur många har ett sånt liksom...
.
VET NI VAD JAG OCH BRORSAN GJORDE IDAG? spelade schack. (jag vet att ni inte anade det, det var förmodligen inte det ni tänkte på när ni såg bilden.)
Längesen senast. Jag kan väl säga att det inte riktigt är min grej bara...

DAGENS OUTFEET

(för den som undrar vad i hela världen en outfeet är, läs det här inlägget: ... asså klicka på "här". NI KAN KLICKA HÄÄÄROCKSÅ! OCH HÄR. OCH (bara för att det är dan före julafton) ÄVEN HÄÄÄÄÄÄÄÄR. men tryck helst på de första för de andra verkar inte funka...)



så ni vet så har jag ett en-bild-i-timmen-inlägg på g.......... fast säg inte det till någon, det ska bli en överraskning.

nu är det juuuuuuuuuuuuuuuuuul (om fyra dagar, så ni inte glömmer bara)

hade en liten tävling med min vän calle precis, vi båda hade nämligen tråkigt, så vi redigerade om den här bilden ;) här är min verision....... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaha.
OKEJ TJA.
.
såhär är det: idag SLUTADE SKOLAN! OCH PÅ LÖRDAG ÄR DET JUL.
och min mamma har bakat så mycket julgodis att jag mår illa bara jag tänker på det :(
VARFÖR ska man äta så mycket godis på jul? det är för gott helt enkelt. fast så slutar det va gott efter typ två dagar, för då har man redan fått i sig en årsförbrukning typ. :o fast nä
HUR SOM HELST, så kände jag mig så duktig att jag tog en bild på vad jag hade på mig idag på avslutningen idag. och tro det eller ej, det är den ni ser ovan.
LINNEA har skaffat en kamera, så hon tog lite bilder på mig med min kamera idag som jag ska ha till bloggen sen, ni får se hur ;) HA EN BRA DAG. ja klockan är kvart i tio men jag sa ju inte det imorse?


idag har jag tränat handboll och fikat med mina vänner också. MYS ♥♥ imorgon ska jag till doktorn sen till alice och sen träna basket. weeho ♥♥

JUUUUUUULLOOOOV

DET ÄR JULLOV OCH JULAFTON OM 3 DAGAR! NU SKA JAG BLI EN BÄTTRE BLOGGARE!
skriver mer sen / ikväll. har MASSOR att berätta. ingenting viktigt vad jag kan komma på just nu, bara massor av saker. hihihihiiihihihihi.

vatten och blixt = ♥ ♥ ♥


tog bilderna igår, redigerade dem idag ;)

Dagens outfeet (+ lite andra saker)

(för den som undrar vad i hela världen en outfeet är, läs det här inlägget: ... asså klicka på "här". NI KAN KLICKA HÄÄÄR OCKSÅ! OCH HÄR.)

NU HAR JAG VART MASSA DUKTIG OCH FIXAT OCH GREJJAT MED BILDER OCH ALLT MÖJLIGT. FÖR DET VAR JU ETT BRA TAG SEN JAG LA UPP EN OUTFEET.

snart ska jag och mamma in till stan och träffa andrea och hennes mamma!
så nu ska jag sluta skriva. så hejdå.
ps. skorna sätter jag på mig när jag går. det är därför det står blivande. visst är jag smart? :D

jo, jag saknar kreta ganska ordentligt.

första bilden har jag tagit och redigerat, andra bilden på lovisa och mig är oredigerad och tagen av mamma.
.
Saknar verkligen kreta såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket!!!!
Allt var så fint och varmt och mysigt där, god mat och fint vatten, värsta solnedgångarna osv osv.
här är det inte ens solnedgångar längre. molnen är ivägen.
.
Men vet ni vad? Nu ska jag ta och göra det bästa av situationen, DET ÄR JU FAKTISKT FREDAG!!
så först ska jag träna, sen ska jag äta och sen ska jag bara chilla. chill va? (nu busade jag till det och skrev chilla och chill på rad, hihi..)

DET BLIR JU INGEN VINTER

bild ett är från i somras och bild två är från förra vintern på mig och andrea, båda helt oredigerade och tagna av mamma.
.
VET NI VAD? DET ÄR BARA 9 DAGAR KVAR TILL JULAFTON OCH DET FINNS INTE NÅGON SNÖ ÄN!!!!
Det går ju inte. Det är ju nästan höst fast höst är regnigt på ett bra sett. Nu är det bara regnigt och kallt och blåsigt och hagligt.
Jag som verkligen har längtat till snön. :(


snälla underbara väder. kan du snälla snälla ge mig lite snö? snälla!

Såhär går det när jag har tråkigt:

Jag samlar ihop ett gäng gamla bilder, (alla är gamla utom den första, den är kanske en vecka. tänkte att ni ville veta det) som jag tog i somras (förutom den första då.....) och redigerar dem tills de ser helt knasiga ut. Idag testade jag lite olika retrovarianter, men på den tredje bilden blev det helknasigt så då löste jag det lilla problemet med SVARTVITT! (svartvitt löser alla problem man har med bilder, det är värsta problemlösaren!) (okej alla kanske var en överdrift....)
EN DAG INOM SNAR FRAMTID TÄNKER JAG SLÄPA MED MIG NÅN UT I KYLAN SOM JAG KAN FÅ FOTA. JAG VILL VERKLIGEN, VET INTE VAD JAG SKA FOTA PÅ MER I ALL DENNA GRÅIGHET. jag som hade sett fram emot massa glittrande frost och snö. men INTE DÅ.

nu hade jag tänkt skriva att jag skulle gå och hitta på nåt vettigt, men det brukar sluta med att jag sitter kvar vid datorn i alla fall. men mina gamla bilder. FÖRRESTEN SÅ HAR JAG REDIGERAT EN BILD FRÅN KRETA SOM JAG TYCKER BLEV BRA. den får ni se nån annan gång.

btw,
Har ni hört Mange bjuder? Om inte, varsågoda att lyssna:

enligt mig är den braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabraaa, vad tycker ni? :D
(jag önskar att jag kunde dansa som honom. :o väääldigt cooooooooolt!) (väldigt vad jag drar ut på vokaaaaaler...)


update: ojoj, glömde säga glad lucia!!! (eller hur man säger ;)) har ni sett något luciatåg? :) eller har ni kanske lussat själva?

Kände mig träffad...

...så jag lägger upp den här bilden här också.
OM JAG NÅN GÅNG SKULLE SE SKRILLEX LIVE SKULLE JAG VARA SÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄR LYCKLIG.
HAN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!

Lite magi såhär på tredje advent

Är ni imponerade eller är ni imponerade? Snacka om att jag har skills säger jag bara. ↑ Kan ni också få glaskulor att sväva i era händer?
Bror min spelar USM så jag har vart inne och kollat på hans match, de vann, och sen åkte jag och mamma in och uträttade lite ärenden. Köpte bland annat en brevlåda. Så ni vet.
Jag känner mig lite extra duktig idag så jag tänker PLUGGA! kemi faktiskt. Har prov på torsdag, så det är lika bra och köra igång.
Men aja, jag har ju ändå superskills (i alla fall när det gäller flygande glaskulor) så det ska nog gå bra. Önska mig lycka till. Ni får lycka till med vad ni än ska göra. Armhävningar kanske? DET ÄR ALDRIG FEL!

Frustrerande

IBLAND vet jag inte riktigt vad jag tänker med.
Såhär var det.
För ett par dagar sen hade jag jättetråkigt och bestämde mig för att googla "hur länge har jag levt".
Så skrev jag in lite grejs och så kom det upp ett antal dagar som jag hade levt och så tog jag kort på det, och NU när jag kollade igenom mina bilder hittade jag resultatet. 4999 dagar. EN DAG IFRÅN 5000!!!!! OCH JAG GICK INTE IN NÄSTA DAG, OCH GLÖMDE FULLSTÄNDIGT ATT FIRA MIN 5000 DAG! Typiskt alltså.
Jag tänkte inte ens att det nästan va 5000 dagar. INTE ENS DET.


It's a lot of water over here. Så ni vet.

DENNA BILDEN ÄR NOG MIN ALLRA FÖRSTA BILD SOM I PRINCIP BARA GÅR I BLÅA OCH GRÅA TONER. PREMIÄÄÄÄÄÄÄÄR! tog den i onsdags. FÖR ATT JAG KÄNDE FÖR DET.

VET NI VAD? jag ÄLSKAR att skriva blogginlägg där jag trycker in CAPS LOCK lite här och där. DET ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imorgon har jag basketmatch så det blir tyvärr ingen handbollsträning, det krockar. Men det blir skoj att spela basketmatch, har inte gjort det på HUR. LÄNGE. SOM. HELST.
förresten så är det IDOLFINAAAAL!!!!! Vem ska vinna? (Fråga inte mig, jag har ingen aning!!!)
Btw 1. Jag har kommit på att jag skriver VET NI VAD? i de flesta av mina inlägg.. hur coolt som helst.
Btw 2. Jag tänkte först att det skulle bli nåt superfint ordspråk som rubrik. Fast så blev det inte det.

Torsdag (=äta blogga plugga träna sova)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Här är ett par bilder jag tog idag när jag hade maaaaaaaaaaaassa tråkigt idag i skolan.



TJA! rubriken talar för sig själv. Den sedvanliga torsdagseftermiddagen har börjat. Jag har redan hunnit äta. Och nästan blogga. Sen ska jag plugga Kemi & Tyska och sen ska jag träna. Sen blir det till att sova, gärna länge men tyvärr så börjar jag 8.20 imorgon, som ALLA ANDRA FREDAGAR.
jajaa, sånt är livet.

Nu ska jag fortsätta på min torsdagslista, så HADE BRA!


ps. jag svarar på era kommentarer ikväll / imorgon, SÅ NI VET

Dagens outfeet!

SÅHÄR SÅG MINA FÖTTER UT IDAG, NÄR VI VAR UTE. DET ÄR ANDREA SOM HAR TAGIT BILDEN. MITT I VÄRSTA HAGELÖSET! BUSIGT VA? jag hade ingen jacka ^^
(för den som undrar vad i hela världen en outfeet är, läs det här inlägget: ... asså klicka på "här". Du kan faktiskt klicka på ALLA "här" i hela inlägget för att komma till inlägget om outfeets!!!! bra va???)
.
Idag kom Andrea, Tessan, Calle och Pontus hit :) Vi hade ju studiedag idag. Feeetnice, väääärsta sovmorgon, ställde klockan på tio!! att jag sedan vaknade klockan 8 ändå tänker jag inte säga..
Vi tog massor av bilder och åt och hade det allmänt nice och sen åkte vi åt olika håll. (träning och hem. jag var redan hemma och så åkte jag till träningen. sååå coolt jag vet.)


Nu ska jag njuta av de sista timmarna på den här studiedagen. imorgon är det skola som vanligt och sen basketträning. SKRIVER MER NÅN ANNAN GÅNG. ni kan ju förresten gissa när, den som gissar närmast vinner ett superfint pris i form av äran. bra va? ................. sämsta tävlingen nånsin. så vi glömmer den.

På bussen mot Therese!!!!!!

Tja!
Nu sitter jag på bussen påväg mot Tessan, vi ska kolla på handboll :) mycket trevligt!
har ju som sagt studiedag imorgon. (jag tror dock inte att den kommer att tillbringas till just studier..)

Hursomhelst tänkte jag att ni kanske ville veta en grej om mig??????
När jag sitter i sofforna hemma hos mig med mobilen slutar det oftast med att jag sitter på golvet nedanför soffan, knasigt va? Vet inte varför..
Ibland hamnar jag helt uppochner också, som här: (brukar det bli så för er med??)


IMORGON ÄR DET TISDAG. för den som inte visste.

TJA.
Idag har jag vart i skolan och tränat osv osv men i alla fall.
Tänkte att jag skulle säga tja för att jag kan.
VET NI VAD???? nej det är klart att ni inte gör, hur ska ni veta liksom...
PÅ ONSDAG HAR JAG STUDIEDAG. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRYYYMT.
Men imorgon har jag svenskaprov.

En grej till: Det var många som var posetiva till förra inlägget om dagens outfeet, det var superkul!!!
så jag kör helt enkelt på med det, ska fixa en kategori och sånt när jag känner för det. lagom busigt va???
såhär kul hade jag igår eller i förrgår eller vilken dag det nu va.. så ni vet.

Dagens outfeet (min nya uppfinning)


kom på världens bästa idé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! för ett tag sen skrev jag ett inlägg om att jag har väldigt svårt för att vara seriös på bild, så jag kom på att VARFÖR INTE GÖRA EN DAGENS OUTFIT FAST OM FÖTTER?????? Och så döper jag om det till outfeet för det låter mycket coolare....!
VAD TYCKER NI?????
.
(jag vet att jag har två olika strumpor, tänker inte ursäkta mig för det, händer väl alla ibland ;) men asså vad gör det, det är ju ändå bara jag som ser! och ni nu med förstås.....)

andra advent tvåtuseneeelva

TOMTENISSARNA ÄR TIDIGA I ÅR. DET ÄR TVÅ STYCKEN SOM HAR BOSATT SIG I VÅRAN SOFFA. jag lovar!...
.
Idag är det andra advent! Här går det minsann undan, kommer i håg i Augusti eller nåt så satt jag och funderade och sen kläckte jag ur mig att "Asså det är faktiskt snart jul". För det är ju inte så lång tid egentligen.
OCH NU ÄR DET BARA TJUGO DAGAR KVAR. HA! jag tycker i alla fall att det har gått väldigt fort...


TJA

det här är jag och innan jag drar igång det här inlägget ordentligt så ska jag passa på att förklara min dåliga uppdatering de senaste dagarna...... Jag har inte haft nån inspiration, vädret har vart helkasst och då har bilderna blivit usla och allt sånt. så då har jag helt enkelt struntat i bloggen. KAXIGT VA? hihi
.
Idag har jag tränat och STÄDAT! woooohhooo, duktigt va? det känns faktiskt bra, (nu i efterhand) :)
Mamma ville att jag skulle städa så att hon kunde sätta tomtar här inne.. men OKEJ jag erkänner, det behövdes verkligen städas. måste bli bättre på att hålla kläderna i klädkammarn och inte på skrivbordsstolen / fåtöljen (/golvet...)



RSS 2.0