slut på problem med kommentarerna!!

.
IDAG FICK JAG REDA PÅ NÅGOT JAG INTE VETAT INNAN.
det har inte gått att kommentera min blogg på fleeeeera veckor typ, sen jag bytte designen!!! det var fel i kodmallen!!
meeen nu har jag löst det så nu är det bara att kommentera på! wohoooooo
.
 

GOD JUUUL

.
Tjaaa allihopa och god jul! Haft grym julafton hemma med massa god mat och himla bra och rolig släkt! hängt med kusinerna och brorsan och kollat på kalle anka och fått massa superfina presenter!! wohoo.
Sååå nu vill jag bara önska GOD JUL, GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT NYTT ÅR till alla som läser det här.
Höööörs

Tilde är tillbaka

Minns ni min tvilling tilde??? var längesen ni hörde nånting av henne här, så eftersom det inte blev någon dag på listan igår så tänkte jag att då kan ju hon få kika in. (jag till vänster hihihihi)
.
Nej men TJA. imorgon är det julafton.
Jag har en lista vad man ska göra på julafton, här är den:
Äta godis, öppna julklappar, kolla på kalle anka och skratta massa och vara jätteglad.
Mina föräldrar har gjort en lista på vad man måste göra dagen innan julafton, här är den med:
Städa och laga mat.
Så det är bara att ta tag i arbetsuppgifterna! Kläderna på golvet ska BORT. heJJdåå sålänge!

Betygen

Nämen tja.
Idag hade vi skolavslutning, käkade fika, kollade på film och lekte lekar. OCH fick våra första betyg, hoho. Höstterminen i åttan vet ni!
Oooch jag är himla nöjd faktiskt. 5 A, 5 B, 6 C och 1 D! wohoo. haha, D fick jag i slöjd... har mina sämsta betyg i alla praktiska ämnen och de bästa i typ matte och no. är mer för att tänka alltså..... allla är vi olika tyyp.
.
JAHAPP, dessutom är det jul om 3 dagar!
Det firade jag med att pilla i photoshop. HAHA vad fint det blev. nästan tårögd. fint fint.

dag 4: photoshoptips

(kanske inte syns så värst mycket skillnad just här men jag lovar er att det gör massa skillnad egentligen :D)
.
Jahappp, det här var det ända photoshoptipset jag kunde komma på, hoppas att ni fattar någonting annars är det bara att fråga! 

dag 3: såhär ser jag ut idag

haha himlans knäpp bild, liten och gulröd, men vad gör det liksom? nej juste, ingenting.
.
Tredje dagen på listan!!!! Här ovan ser ni hur jag ser ut i precis detta ögonblick. (alltså nu när jag skriver, kanske inte när ni läser hoho)
Idag har vart en MASSA BRA dag och det har hänt MASSA BRA grejer! Är galet glad ska ni veta. wooho.
oooch imorgon slutar jag skolan, jullovjullovjullovjullov!
 

dag 2: Önskelista

jahapp, kanske inte så kreativ önskelista och definitivt inte särskilt färgglad men så ser den ut i alla fall!
försökte slänga in lite rött i den där färgklicken i bakgrunden men det såg bara ut som blod vilket liksom inte var meningen så den fick gå i samma skala som resten, hoho.

dag 1: inspirationskollage

wooho, första dagen på listan! skulle egentligen vart önskelista men jag var så himla pepp på inspirationskollage så jag bytte plats!!
I alla fall så ska ni veta att INGEN AV OVANSTÅENDE BILDER TILLHÖR/ÄR TAGNA AV MIG. De flesta är från weheartit, några från tumblr och så några gamla som låg på datorn.

JULLISTA PÅ GÅNG

Nu är det ändå bara en vecka kvar till jul, sååå jag slängde ihop en lista!!! kuul kuuul

Konstig bild men

jahapp. apkonstig bild haha (gud så vitsig jag är ibland) men jag kände bara att jag tycker att apor är hur himla söta som helst så då tog jag en glad och satte in den i mitt ansikte, hoho.
.
7 dagar till julafton, wowowowowo, en vecka bara juuuuu. så himla braaa. yeyy. vi har köpt gran, den står ute på verandan och är inte ens uppackad. jajaa, har ju sju dagar på mig!
Hörs!

Portrait

vad gör man inte en dag som denna, inga läxor, ingen träning förrän halv åtta. JO, man tar himla seriösa porträttbilder och försöker redigera dem snyggt och ordentligt, för att sedan inte göra annat än att lägga upp dem här på bloggen. Så here ya go!..

Hair

jahappp, andra inlägget på andra advent får bli ett par sommarbilder på min fina vän andrea som jag inte fixat förrän nu, hahaaa.

Dagens fundering

Medan jag är på träningsläger så passar jag på att dela med mig av nånting jag gått och funderat på ett tag. Man blir dock bara förvirrad när man försöker komma på ett svar.... haha.
Imorgon är det andra advent! glöm inte att tända andra ljuset! Vi höööörs

var jag håller hus hela helgen

.
Jaha, jag lovade ju som sagt att säga vad jag skulle göra hela helgen, och svaret är att jag ska/är på ett regionsläger i basket! woho. Tror faktiskt att jag har en träning i samma ögonblick som detta läggs upp, hoho :ppp (tidsinställt!)
Det innebär kort och gott att jag är på en uttagning fredag eftermiddag till söndag förmiddag, spelar massa basket, lär känna andra och försöker få en plats i ett lag.
Nu vet ni det!

Simhallen

jaha, there was a time när man var brun (och sur, haha. alla webcam bilder på mig är sura nästan :D fast jag är värsta gladisen egentligen) säger jag bara. Nu är det december och man är värsta blek..
Jag klagar dock inte för jag ÄLSKAR snön.
.
Idag är det torsdag, jag har simmat 800 meter i skolan och förfrysit håret ute i minusgraderna. hur som helst kämpade jag mig igenom varenda meter, och nu är håret varmt och inte isigt igen, sköönt.
.
I helgen ska jag till Lund och vad jag ska göra där berättar jag i ett inlägg senare.....
Ska försöka hinna göra massa roliga tidsinställda inlägg! Mycket för min vän ebbas skull, eheh (följ henne på instagram NU! hon heter ebbaaaaaaaaa (nio stycken a!)) (oooooch sedan passar jag på att slänga in ett litet förslag att ni går och följer annienordin också!)
.
Bra, då har jag fått en himla massa sagt. Hörs!

2012 / 12 / 04

.
Spännande vecka framför oss! Ska hända massa kul ++++ jag har typ inte alls mycket i skolan. wohooo.
Så då passar jag på att blogga lite granna, kan också avslöja att jag har en design på G, en vintrigare sådan.
Jag har basketmatch nu också, götteligött. 
.
Sen var det det här med julkalendern, SÅ SJUKT BRA! WOHO, vill kolla på alla delar direkt. alla borde kolla på julkalender. Jul äger! 

RSS 2.0