Söndag

såhär kreativ är jag idag..
.
SÅ VARE SÖNDAG.
Den här veckan har vart värsta regnig och höstig men jag gillar faktiskt höst, så jag klagar inte.
MEN NU HÄNDER DET GREJER SKA NI VETA!
Till helgen har jag handbollscup, och helgen efter det har jag regionsläger med basketen!! wohoooooooooooo, ska bli såhääääääääääääääääääääääääääääääääär kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, jag tänkte bara dela med mig av lite information.
.
JAG MÅSTE SÄGA EN ANNAN GREJ OCKSÅ.
Alla grymmaaa kommentarer jag fick på förra inlägget gjorde mig hur glad som helst!!!! TACK!
 

Te och äpple


.
Höst var det här.
Rivstartar september med förkylning och halsont, usch och bläää. det värsta som finns är att vara sjuk.
Så här sitter nu jag, med samma utsikt som på bilden (fast numera en äppelskrutt och ett tomt glas) och försöker få ihop ett blogginlägg innan batteritiden på datorn tar slut.... 
.
Nu har jag fördrivit er tid i i alla fall en minut och ni har inte blivit klokare alls, hohoho.
Hejdå

Basketbollen

.
Idag har jag varit med min basketboll heeela dagen. Vi har haft jättekul tillsammans!
Tittat på tv, spelat piano och gitarr, studsat omkring, jag har kastat runt den en del och lyckats hålla huset rent från skador på samma gång! wohooo.
.
Imorgon är det måndag och då ska jag till skolan. Men nu tar jag en dag i taget, nu ska jag käka spenatpannkakor och fortsätta vara med min basketboll.
HÖRS!

Ny design och bättre uppdatering!

  självporträtt från sommarlovet
.
Känner att det räcker nu. Designen har bara stått och dammat på testbloggen hur länge som helst men nu är det slut på det. Får bli ändring nu. På allt.
Så nu har ni den i alla fall, ny design! Den är dock inte helt färdig än, lite smådetaljer som ska fixas och grejor.. Men men, var så himlans trött på den gamla.
(och jag vet att många undrade hur jag gjort så att mitt namn skrevs fram, lägger upp instruktioner nån dag när jag har tid. jag lovar) (klicka hääääär för att se den gamla headern.)
.
Och så var det en grej till.
Folk som jag känner som läser min blogg tycker att jag uppdaterar himlans dåligt och då finns det kanske fler som gör det. Därför tänker jag göra mitt allra bästa för att uppdatera HELA TIDEN! okej inte hela tiden men ni fattar. woooohooo
.
HEJDÅ!
 
 

RSS 2.0