MOT SERBIEN!

Mina vänner, idag bär det av mot basketläger i Serbien!!! :D
Planet lyfter nio, så jag har gott om tid på mig att bara chilla. (jag ska ta vara på den VÄL)
Jag kommer hem på torsdagskväll, o jag hinner och orkar bloggar jag då. Hittar jag internet i Serbien kanske det blir nåt inlägg där med heh, himla busig jag kände mig där.

Btw, så kan jag inte lägga upp bilder från blogg.se för tillfället :o blev riktigt irriterad där ett tag, MEN SEN så kom jag på att jag kunde gå in på bildens adress på mobilen och ladda hem den och sen lägga upp den FRÅN THA MOBIL!!! teknologin nu för tiden vet ni, herregud. (säg inte att det va bättre förr gott folk, för då hade jag inte kunnat lägga upp den här fina bilden!!!!)
Hade gött så hörs vi nån dag. Nån stans.


för den som inte förstod ska det föreställa kattögon och tänder, inte nåt annat hehe ;)

På bussen.. (Mobilblogg)

sitter på bussen på väg hem från skolan. OCH NU ÄR DET LOV!!! gryyyyyyymt!
det kommer att bli ett speciellt och händelserikt lov, men jag tar mer om det senare när jag kommit hem ;)

however så var vi på en musikal idag i skolan. Massa musik å dans. Duktiga var dem också. (let's pretend att jag också kan dansa :) )

skriver mer sen, FAR VÄL PÅ ERAN RESA SÅLÄNGE. (......)


BEHIND THE SCENES






bilderna ovan är tagna av mina vänner, jag stod mest för själva fotograferingen ;)

Idag fick jag med mig Therese, Annie och Andrea hem från skolan, vi åt fiskpinnar (som vi fick i skolan också men jaja, gillar man fiskpinnar så gör man) och sedan hoppade vi på bussen igen och åkte till en liten äng inte så långt ifrån mitt hem.

Jag har iaf bläddrat igenom bilderna och börjat redigera lite smått, men jag är långt ifrån färdig och bilderna måste godkännas av de andra först. MEN SEN SÅ! jag kan lova er att de är fina, jag älskar dem allihopa. (grät lite smått åt ett par stycken. nästan iaf)

Just nu håller jag på att laga mat, linas matkasse jajjemän. Det känns som att allt blir lite skevt, dessutom glömde jag att tina mangon som skulle vara i en salsa innan så den åkte in i mikron. Lite galet? Nä inte alls, det gick ju superbra. MAN KAN MICKRA ALLT! (fast inte bestick så testa inte det)

musik och matilda, som m&m fast inte godis.


← bilden till vänster på lilla jag tog jag bara för att visa hur fint och lydigt mitt hår är när jag har duschat. och bilden till höger är på en gitarr. för att jag älskar gitarrer. och för att jag tog den idag. →


IDAG har jag spelat 2 matcher, tittat på 2 matcher (= tillbringat dagen i en hall) och vi vann båda våra och matcherna jag kollade på (min brorsas lagkompisar) vann också båda. + jesper spelade en match innan min men jag hann bara se 5 minuter eller nåt för att jag skulle samlas. MEN DE VANN OCKSÅ. SÅ 5 VINSTER, och det gillar vi. (eller inte motståndarna fast nu är det vi som räknas kan jag tycka.)

IMORGON är det skola 8.20-15.50 (bästa dan fast nä) och sen handbollsträning 17.00-19.00.

OCH NÄSTA VECKA är det lov!!! OCH GISSA VAD JAG SKA GÖRA DÅ??? hahh, i vanliga fall brukar ju jag svara på mina egna frågor men nu tänker jag inte göra det utan nu får ni tänka på det så säger jag det sen. nån gång.

HA EN BRA VECKA, SKA UPPDATERA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT!!! (och som jag hinner. hemskt ledsen men skola och sånt tar upp mycket tid för tillfället)

försenade 15 års bilder

Här är ett par bilder från när min bror fyllde femton förra veckan och släkten var hemma. det var ju ett tag sen men sånt är livet, so here ya go.




bilderna längst ner visar en flaskpost jesper fick av min moster och kusin och deras familj :) jag kan passa på att säga att det var mission impossible att få upp själva brevet. MEN, så kom jag och lirkade lite, och tja, om ni läst min blogg sedan innan så vet ni säkert att jag är typ som superman, så jag fick upp den. KUNGEN, JAAAAADÅÅÅÅ! tur att ingen tog tid. det var ett tålamodstest. och jag klarade det. med kinapinnar och häftmassa till min hjälp. ohhhhja.


lovisa e bäst

ja det var jag som skrev rubriken. absolut. ingen tvekan. puuuus. (som här nedan fast nä.)
HEJ!!!!!! IDAG ÄR JAG MED HON TILL VÄNSTER, HON HETER LOVISA JAG LOVAR. (fast hur kan ni veta liksom? jag kan ju faktiskt ljuga.) OCH HON ÄR KUNG PÅ ATT POPPA POPCORN. DET LOVAR JAG OCKSÅ. (och det kan jag ju ta kort på. det ska jag göra tihi.)
VI HAR I ALLA FALL VART Å KÖPT MASSA GODA SAKER OCH NU SKA VI SKUTTA NER I KÄLLAREN OCH ÄTA UPP ALLT. (och titta på en film som kallas Super. det låter väl super?)
kan också passa på att meddela att denna helt strålande 10+ uppdateringen sen i tisdags tar jag på mig. den ska bli bättre. i promise.
men idag har jag tränat och hängt med lovisa och nu blir det SUPERFILM. (imorgon har jag två matcher också :D:D:D:D) SÅ HEJDÅ. :)

Tisdagsbekymmer...

Imorse vaknade jag med ont i halsen vilket inte kändes särskillt bra. Men det förstod ni nog. Men men, mamma tyckte att jag skulle ta febern och jag orkade inte protestera även fast jag mådde bra i övrigt. OCH TEMPERATUREN STANNADE PÅ 36.3!!!! HA! Men jag brukar typ aldrig ha så låg temperatur, ligger nästan alltid lite över 37, så jag tog igen och då blev det 36.2. Himla konstigt. Men iaf, jag tog mig till skolan och det funkade bra.

Dock gick dagen lite som den gick, bland annat så har himlen stått på vid gavel hela dagen och regnet har öst över våra huvuden. (eller tja, över hustaken för jag har vart inne så ha, jag äger regnet.)
Iaf, när jag kom hem kände jag mig inte riktigt på topp och det blev lite såhär:


tog en supercool bild på mig själv. jag såg dock inte ut såhär i skolan, hade jeans med hål på knäna (tuffing, jag vet) men de var för tajta för min trötthet och jag hade dessutom trampat i världens vattenpöl med såpass vattentäta skor som converse så strumpor och jeans blev joggingbyxor och tofflor. (jag frös om mina tår då de blöta strumporna nästan förvandlades till is. och nästan räknas) 


pluggade engelska eftersom jag har prov imorgon men det är ändå den ända "läxan" (inkl tyska men aja.) så jag ska inte klaga. dessutom tycker jag att det här provet är massa lätt så det känns brabra.



gissa vad? bilden ovan gick jag ut, bara för eran skull, barfota i ett par crocs i detta helt fantastiska superväder och tog. kände mig himla duktig.


Sen då, har jag två små knep / tips för att få en sådan här halvbra dag att bli bra igen!!!

1. gör varm choklad och en ostmacka! för det ääääger!!! gillar man inte ost så funkar det säkert med skinka eller nåt annat också. fast jag tror att ost har nån hemlig superkraft eller något... men ah, det kanske är min kyl som omvandlar osten till nåt supercoolt? who knows liksom..

2. sätt på nån schysst musik. jag tog den här låten. sen bytte jag. kommer inte ihåg till vilken. men jag bytte i alla fall. så ni vet. OCH NU ÄR JAG MASSA MYCKET GLADARE. DET FUNKA ALLTSÅ. så nu har ni gjort det va? braaaa! :D


hoppas ni har haft en bra dag i alla fall! imorgon ska jag åka skridskor på idrotten. (eller egentligen har de lagt skridskor på handbollslektionen och det är inte bra :/ ) nu är det såhär att jag inte kan åka skridskor. så om det inte blir nåt mer inlägg igen så vet ni att jag snubblade på mig själv eller något liknande. (fast nä. det kommer nog gå bra. I WILL SURVIVE!!! o nu satte jag på den låten hihihihi. och nu får ni också lyssna på den ehehe.. )

Grattis Brorsan!!!

/en bild jag hittade i arkivet på brorsan, från Åhus Beachhandboll :)
IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR 15 ÅR!!!!!
stoooooort grattis till honom!!!

skulle bara säga det, skriver mer imorgon :)

jag kan faktiskt vara seriös på bild, vare sig ni vill tro på det eller inte.


2 HELT SERIÖSA (okej den andra är väl på gränsen men på gränsen räknas inte. och den är på gränsen till att inte vara på gränsen också. så HA!) bilder på mig från arkivet.

Nu ska jag snart gå till min familj och stänga ner datorn, men jag kan ju passa på att informera er om lite för er säkert väldigt ointressanta saker. Som att min mormor är här den här helgen, vi hade släktkalas för brorsan igår och han fyller år på måndag!!! i fredags hade jag tyskaprov och imorgon ska jag spela handbollsmatch och sen va med ett par vänner :) det bästa är att jag får skriva sånna saker som ni egentligen inte bryr er om, för det här är MIN blogg! HAHAHAHA! (ja jag är lite trött men vadå?)

ha en bra lördagskväll :)

Björkigt värre.



himla duktig jag är på att uppdatera eller hur? massa nöjd över mig själv.
tror jag ska palla mig ner till havet med mina vänner nils och bengan. (kamera och stativ. funderar på om jag ska döpa dem till det)
kanske. fast jag vet inte vad jag ska fota. om inte vattnet då förstås. ÅH om jag ändå hade haft någon att fota på. :/ jaja. kanske kan hitta nån trevlig kotte eller nåt. (...)

BTW så hade vi släktkalas för storebrorsan igår, kanske att det blev nån trevlig bild. mer om det sen. heeejrå

Idag är det som höst ska va



Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Va precis alldeles nu typ ute med min kära kamera och fotade. Inte bara självporträtt men ett par stycken.
Fast jag kan i princip inte va seriös på bild så ja här är två av bilderna.


Nu ska jag ta hand om George som är min åtta år gamla kanin. Sen ska jag träna. Så kanske jag lägger upp resten av bilderna jag tog idag imorgon. Kanske. Om jag hinner. För jag måste plugga också. JADDDÅ!!

hur som helst så är det helt uuunderbart väder idag!!! kallt som sjutton men grymmig sol! och såg precis månen. sjukligt mäktig. (Y)

haade!

Jo, såhär ser jag ut i tandställning.

syns ju förstås inte jättetydligt, kanske kan ta lite ordentliga porträtt nån dag.
Ah men nu har ju jag haft min tandställning i nästan en vecka (6 dar oh my god) så det var väl dags att ta en superfejn bild och dela med mig?
Så nu ser jag ut såhär i munnen. Fint va????????? :o

ingen tid, inga bilder


vackert.


Heeej. Som de flesta säkert vet så är vädret eeextremt uselt. sådär som det absolut inte får vara.
Attans, jag som kände mig så duktig och bad snällt i ett fint brev till oktober att jag hemskt gärna ville ha massa sol...

Jaja. Nu är det i alla fall såhär, för den som undrar över min kassa uppdatering: Jag har himla mycket läxor och prov just nu, och eftersom jag har såpass många träningar + matcher i veckan så måste jag råplugga så fort jag har möjlighet..

Men jag klagar inte! Och ni får stå ut! I WILL BE BETTER. SOON. ska bara få tag i lite solljus så att man kan fota lite fint. ☺

Samarbete med Invicto



just precis nu håller jag och brorsan på med en ny låt! tror att det kommer bli asnice!!!!!!!

Lägger självklart upp det på bloggen när det är färdigt också!


idag har jag spelat basketmatch och vart med Alice, och imorgon ska jag spela handbollsmatch.

You're Beautiful

spelade in det här tidigare idag, så det får bli mitt godnatt till er <3 (jag sjunger och spelar)


ni har väl förresten lyssnat på den här låten?? ↓ om inte, gör det!!!

Konsten att plugga... (mobilblogg)

Först och främst: se för sjutton till att ta med böckerna hem från skolan!

2: plugga gärna för mycket. (vilket är omöjligt, man kan aldrig få för lite av läxor..)

3: gör inte massa annat samtidigt...

4: när du ändå är igång, gör färdigt så mycket du hinner - då slipper du gå tillbaka lika många gånger.

5: tänk på ett ord i taget, och för guds skull bara på det ordet!!!!!!! (bara jag som har en tendens att drömma mig bort och efter ett par rader inse att jag inte har en aning om vad jag läser)



Nu undrar ni förstås: VAD I HELA VÄRLDEN GÖR MATILDA VID DATORN???? (mobilen dåå)
Här är svaret på den frågan: det vet jag inte och det är ingen som vet, så nu ska jag försöka koncentrera mig på studierna. Jag har i alla fall uppnått punkt 1 än så länge!!


Invicto (Talk Business)

Lyssna på det här, fetbra!!!
Bror min har gjort låten ovan, jag tycker att den är asbra :) Låten heter Talk Business, och han kallar sig Invicto :)

Så lyssna på låten!!! Ni kommer inte att ångra er ^^
Förövrigt så har jag precis läst 19 sidor Biologi.. Man känner sig ju duktig ;)
Haha nämen jag har fortfarande massa mer att plugga, men det är ju iaf ett steg på vägen. Provet är på torsdag.
Och idag fyller min vän Calle år! Stort grattis till honom! :)<3
Imorgon kommer det förresten bli en knasig dag. Först ska jag till tandläkarn och få min tandställning, sen återvänder jag till skolan en halvtimme och sedan vidare till ortopeden där jag ska hämta upp mina inlägg ^^

Nu ska jag gå och chilla (eller så pluggar jag lite till.. :d). Och mamma steker pannkakor. Götttttttt!

jo, jag tänkte bara säga godnatt



GODNATT KÄRA LÄSARE!
ska inte sova än men jag skriver det nu ändå.
min bror kom precis in och lade sig på min säng (:O:O:O:O:O) så jag ska hälsa från honom.

jag ska plugga en massa den här veckan så om uppdateringen suger så vet ni varför. ^^


(när man är trött och så)

10 saker...



1. Min familj, de äger. ♥

2. Mina grymma, galna, underbara vänner!

3. Handboll och basket, ääälskar mina sporter!!

4. Musik!!! ni skulle bara veta hur mycket jag lyssnar på musik hela tiden. varje gång jag skriver från min egen dator (vilket jag skulle uppskatta till 90% av alla inlägg.. ;D) så lyssnar jag på musik!! ÄLSKAR, både att lyssna på och att spela ^^ (här ingår förstås alla mina instrument också..!)

5. riktigt bra sångare. kan sitta och lyssna i evigheter. ♥ (jag tycker förstås massor om alla, men jag menar mer att jag älskar att lyssna på bra låtar, folk som sjunger bra :))

6. komplimanger, det kan man ju inte få eller ge för mycket av? perfekta vardagspresenter.

7. STUDSBOLLAR! börjat samla på sådana i skolan nu. det var lite av en oj-kolla-där-är-studsbollar!-najs-nu-ska-jag-börja-samla-på-sånna-grej. Man kan nämligen köpa studsbollar på hemköp som ligger precis nedanför min skola ur en automat för 2 spänn. Fett värt enligt mig, vissa tycker nog bara att jag är galen. (fast det är jag ju, tihi)

8. ATT FOTA FÖRSTÅS! fast det hade ni väl redan förstått? det här är ju inte nån fotoblogg eller så, nejnej.. ;)

9. MIN TELEFON! vad skulle jag vara utan den?????? VA???? SÄG DET DU! (+min dator ^^)

10. utmaningar. älskar utmaningar. om det är bra utmaningar. inte typ den-som-äter-mest-godis-utan-att-spy-vinner-utmaningar. det är inte kul. jag har dock aldrig fått en sådan fast ni fattar grejen.

En söndag som denna...


... var jag massa duktig och vaknade 8.20 :o kom upp på fötter 8.45 och gick direkt ut för att fota spindelnät. (resultatet kanske ni förstår är det jag placerat här ovan.. ^^)
sedan tittade jag på brorsan när han spelade match och sedan åkte jag hem till lovisa lite och nu sitter jag här.

Har redigerat bilder som jag tog när mitt lag spelade match i onsdags. de tänker jag dock inte lägga upp här med tanke på att vissa inte vill bli upplagda hur som helst.

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA DAG FÖR DET HAR JAG HAFT. (även fast man inte ser nåt i denna feta dimma)

Dear October...



/oktober, jag välkomnar dig med öppna armar ♥

idag har jag tittat på match och vart hos fina andrea, vi har åkt longboard, vart ute med hennes hund och haft det allmänt mysigt, och så träffade vi therese en kortis på slutet vilket var väldigt trevligt ♥
för er som vill veta, bortsett från en hel drös objektiv och filter och kläder så tänker jag spara ihop till en longboard för åå vad det är roligt att åka ♥


och nu så är det oktober. och jag älskar oktober. för nu är det höst. och jag älskar höst.

RSS 2.0