Tisdagsbekymmer...

Imorse vaknade jag med ont i halsen vilket inte kändes särskillt bra. Men det förstod ni nog. Men men, mamma tyckte att jag skulle ta febern och jag orkade inte protestera även fast jag mådde bra i övrigt. OCH TEMPERATUREN STANNADE PÅ 36.3!!!! HA! Men jag brukar typ aldrig ha så låg temperatur, ligger nästan alltid lite över 37, så jag tog igen och då blev det 36.2. Himla konstigt. Men iaf, jag tog mig till skolan och det funkade bra.

Dock gick dagen lite som den gick, bland annat så har himlen stått på vid gavel hela dagen och regnet har öst över våra huvuden. (eller tja, över hustaken för jag har vart inne så ha, jag äger regnet.)
Iaf, när jag kom hem kände jag mig inte riktigt på topp och det blev lite såhär:


tog en supercool bild på mig själv. jag såg dock inte ut såhär i skolan, hade jeans med hål på knäna (tuffing, jag vet) men de var för tajta för min trötthet och jag hade dessutom trampat i världens vattenpöl med såpass vattentäta skor som converse så strumpor och jeans blev joggingbyxor och tofflor. (jag frös om mina tår då de blöta strumporna nästan förvandlades till is. och nästan räknas) 


pluggade engelska eftersom jag har prov imorgon men det är ändå den ända "läxan" (inkl tyska men aja.) så jag ska inte klaga. dessutom tycker jag att det här provet är massa lätt så det känns brabra.



gissa vad? bilden ovan gick jag ut, bara för eran skull, barfota i ett par crocs i detta helt fantastiska superväder och tog. kände mig himla duktig.


Sen då, har jag två små knep / tips för att få en sådan här halvbra dag att bli bra igen!!!

1. gör varm choklad och en ostmacka! för det ääääger!!! gillar man inte ost så funkar det säkert med skinka eller nåt annat också. fast jag tror att ost har nån hemlig superkraft eller något... men ah, det kanske är min kyl som omvandlar osten till nåt supercoolt? who knows liksom..

2. sätt på nån schysst musik. jag tog den här låten. sen bytte jag. kommer inte ihåg till vilken. men jag bytte i alla fall. så ni vet. OCH NU ÄR JAG MASSA MYCKET GLADARE. DET FUNKA ALLTSÅ. så nu har ni gjort det va? braaaa! :D


hoppas ni har haft en bra dag i alla fall! imorgon ska jag åka skridskor på idrotten. (eller egentligen har de lagt skridskor på handbollslektionen och det är inte bra :/ ) nu är det såhär att jag inte kan åka skridskor. så om det inte blir nåt mer inlägg igen så vet ni att jag snubblade på mig själv eller något liknande. (fast nä. det kommer nog gå bra. I WILL SURVIVE!!! o nu satte jag på den låten hihihihi. och nu får ni också lyssna på den ehehe.. )

Kommentarer
Postat av: olivia

ja något sånt hade ju varit jätte kul! Går du i handbollsklass?? Kul kul då är vi två ;)

2011-10-19 @ 08:45:08
URL: http://oliviasfoton.webblogg.se/
Postat av: julia

åh vad fina bilder!

vad har du för kamera? :)

2011-10-19 @ 21:19:15
URL: http://hasteeen.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv: Tack så mycket! Fin blogg du har :)

2011-10-20 @ 15:36:05
URL: http://letthedreambegiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0